Returnering

Få returseddel og returlabel

  • Gå til vores returportal og udfyld dine informationer
  • Download og udskriv en returseddel og et returlabel
  • Udfyld retursedlen og vedlæg den i pakken
  • Sæt dit returlabel på pakken (sørg for at tapen ikke dækker stregkoderne)
  • Aflever din returpakke i din lokale GLS Pakkeshop

Generelt om returnering

Du har altid 14 dages returret gældende fra den dato, du har modtaget din vare. Har du modtaget dine varer i flere forsendelser, gælder din returret fra den dag, du modtog den sidste af dine varer. 

Når du returnerer en vare, skal varen returneres i ubrugt stand og i ubeskadiget emballage, derudover skal alle mærkater og manualer følge med. Varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage.

Vi krediterer din konto, når vi har modtaget og registreret din returpakke.

Hvad koster det at returnere?

Ønsker du at ombytte en vare til en anden vare, er det gratis for dig at benytte vores returlabel. Du kan også gratis benytte vores returlabel, hvis du i stedet ønsker at få et udstedt et tilgodebevis.

Ønsker du pengene refunderet til din konto, fratrækkes et fragtgebyr på DKK 45, når du benytter vores pakkelabel. Beløbet fratrækkes ved refundering.

OBS: Ovenstående er ikke gældende for tunggods som våbenskabe mm. Kontakt os for mere information herom.

Ønsker du at ombytte til en anden vare?

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse, farve eller en tredje vare, bestiller du denne vare ved at lave en NY ordre på vores hjemmeside. Ved bestilling af den nye vare får du et nyt 4-cifret ordrenummer tilsendt på mail i din ordrebekræftelse. Dette ordrenummer noterer du i ombytningsfeltet på retursedlen, som du kan downloade og printe under 'Få returseddel og returlabel' ovenfor. Herefter sender du din returvare til os, og undgår dermed at betale for returfragten.

Din nye ordre faktureres på normal vis og sendes til dig hurtigst muligt. Ved at du bestiller din ønskede vare på ny, er du sikker på, at varen er på lager, og så får du en væsentligt hurtigere ekspeditionstid.

Når vi senere modtager og behandler din returordre, udbetales det oprindelige beløb for din returordre. Har du betalt fragt på din nye ordre, refunderer vi også de fragtomkostninger. Pengene indsættes automatisk på det betalingskort, du anvendte ved købet.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 51 22 22 51.