Returnering & ombytning


Varer skal altid returneres i ubrugt stand (du må selvfølgelig gerne prøve varen) og ubeskadiget, original emballage.

Alle mærkater og manualer skal medfølge, og varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage ved forsendelse.

Overholdes ovenstående betingelser ikke, fører det til en værdiforringelse af varen, som vi er nødsaget til at modregne ved refundering.

Du har 30 dages returret. Er denne frist overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning.

Ved ombytning skal du altid bestille den ønskede vare på ny. Læs mere herom nedenfor.


Gå til vores returportal, hvor du udfylder dine oplysninger. Herefter kan du udprinte et forudbetalt returlabel samt en returseddel, du bedes udfylde.

Retursedlen lægger du i returpakken. Tape det forudbetalte returlabel fast på returpakken, så stregkoder mm. er letlæselige. 

Aflever returpakken i din lokale GLS Pakkeshop og få en kvittering på forsendelsen.

Når varen er modtaget og kontrolleret på vores lager, refunderer vi pengene til det betalingskort, der blev brugt ved køb.


Ved ombytning til en anden størrelse/vare, skal du bestille den ønskede vare ved at lave en ny ordre på vores hjemmeside. Herefter får du en ny ordrebekræftelse tilsendt på e-mail, hvori der står et nyt ordrenummer.

Dette ordrenummer noterer du i ombytningsfeltet nederst på retursedlen. Herefter sender du din returvare til os.

Ved at du bestiller din ønskede vare på ny, er du sikker på, at varen er på lager, og så får du en væsentligt hurtigere ekspeditionstid.

Når vi senere modtager og behandler din returordre, udbetales det oprindelige beløb for din returordre. Har du betalt fragt på din nye ordre, refunderer vi også de fragtomkostninger. Pengene indsættes automatisk på det betalingskort, du anvendte ved købet.

OBS: På retursedlen bliver du bedt om at notere to ordrenumre.

Første ordrenummer er det ordrenummer, der knytter sig til den oprindelige ordre, du ønsker at ombytte.

Andet ordrenummer er det nye ordrenummer, du har modtaget ved køb af den nye ønskede størrelse/vare. Dette skal noteres nederst på retursedlen.

Dit ordrenummer står i den ordrebekræftelse, der blev tilsendt din e-mail umiddelbart efter dit køb. 

Kan du ikke finde dit ordrenummer i din indbakke? Så noter det navn og telefonnummer, der blev brugt ved køb, på retursedlen. Så skal vi nok finde dig i vores systemer.


Vi opkræver et gebyr på 45,- for returfragt, hvis du ønsker dine penge tilbagebetalt. Ønsker du at ombytte til en anden størrelse eller vare, er returfragten gratis. Beløbet fratrækkes ved refundering.

OBS: Ovenstående er ikke gældende for tunggods som våbenskabe mm. Kontakt os for mere information herom.


Retur og/eller ombytning er umiddelbart meget intuitivt, og er udførligt forklaret herover. Vi appellerer derfor til, at du først læser vejledningen grundigt igennem. Har du alligevel spørgsmål hertil, kan du kontakte os på:

Livechat: Skriv til os via livechatten direkte på vores hjemmeside. Det gør du ved at klikke på taleboblen i nederste højre hjørne af din skærm.

E-mail: support@hunterspoint.dk

Telefon: +45 70 60 50 42

Kundeservice åbningstider:
Alle dage: 10-18