Returnering & ombytning


Vi yder gratis ombytning på alle ordrer (pånær tunggods som våbenskabe mm). Ønsker du dine penge refunderet og ikke placerer en ny ordre, opkræves et gebyr på 45,- for returfragten.

HUSK at du altid skal placere en ny ordre, når du vil ombytte.

Muligheden for gratis ombytning gælder ikke ordrer til udland og Grønland, her er specielle regler og takster for ombytning.

Varer bedes returneres i ubrugt stand (du må selvfølgelig gerne prøve varen) og ubeskadiget, original emballage, hvis du vil være sikker på at kunne få det fulde beløb retur.

Alle mærkater og manualer skal medfølge, og varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage ved forsendelse. Overholdes dette ikke, kan det medføre en værdiforringelse af varen, som vi vil modregne ved refundering.

Du har 30 dages returret. Er denne frist overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning. Denne frist er udvidet ved køb af julegaver.

→ HUSK : Ved ombytning skal du altid placere en ny ordre på den ønskede vare. Læs mere herom nedenfor.

→ Download GLS fragtlabel og returfølgeseddel her.

Udfyld dine oplysninger i returportalen og udskriv GLS fragtlabel samt returfølgeseddel. Returfølgesedlen udfylder du med bl.a. data fra din ordre og vedlægger i pakken, så vi kan finde dig i vores system. Fastgør dit GLS fragtlabel på pakken, så stregkoder mm. er letlæselige. 

Tunggods mm: Ovenstående er ikke gældende for tunggods som våbenskabe mm. Kontakt os for mere information herom.

Det er gratis at ombytte en vare til en anden vare/størrelse. Læs mere om ombytning i "Hvordan ombytter jeg til en anden størrelse/vare?" nedenfor.

Ønsker du derimod at få refunderet dine penge, og ikke placerer en ny ordre, opkræver vi et returfragtgebyr på 45 kroner, som modregnes ved tilbagebetaling.

Ved ombytning til en anden størrelse/vare, skal du altid bestille den ønskede vare, ved at placere en ny ordre på vores hjemmeside.

Varen du ønsker at ombytte, returnerer - skal du jf. punktet "Hvordan returnerer jeg?" ovenfor.

Har du valgt den billigste leveringsform og betalt for fragt (ved køb under 500,-), refunderer vi pengene herfor, så du kun betaler for fragt én gang. Har du købt for over 499,- får du altid gratis fragt til GLS Pakkeshop.

Dit ordrenummer står i den ordrebekræftelse, der blev tilsendt din e-mail umiddelbart efter dit køb. 

Kan du ikke finde dit ordrenummer i din indbakke? Så noter det navn og telefonnummer, der blev brugt ved køb, på retursedlen. Så skal vi nok finde dig i vores systemer.

Returpakker indleveres til GLS. Find nærmeste indleveringssted her: GLS indleveringssteder.


Vi behandler alle returforsendelser ved ankomst til vores lager, og refunderer pengene til det betalingskort, der blev brugt ved køb.

Dette tager typisk 5-10 dage. Dog kan der ved spidsbelastninger gå yderligere nogen dage.


Retur og/eller ombytning er umiddelbart meget intuitivt, og er udførligt forklaret herover. Vi appellerer derfor til, at du først læser vejledningen grundigt igennem. Har du alligevel spørgsmål hertil, kan du kontakte os på:

E-mail: support@hunterspoint.dk

Eller på tlf 9389 8777

Kundeservice åbningstider:
Alle hverdage: 9-15.00