Bøssemagerværktsted i Bjerringbro

Bøssemagerværksted i Bjerringbro Hunters Point

Velkommen til Hunters Points bøssemagerværksted, hvor vi er eksperter i reparation og tilpasning af både haglgeværer og rifler. Vi er stolte af vores håndværk og har mange års erfaring inden for branchen. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en velfungerende riffel eller haglgevær, og vi gør alt for at sikre, at dine våben fungerer optimalt.

Hunters Point tilbyder en bred vifte af services, der kan hjælpe dig med at forbedre din skydeoplevelse. Vores erfarne bøssemager Thomas kan reparere og tilpasse dine våben, så de passer til dine individuelle behov og ønsker. Uanset om du er jæger eller sportsudøver og om det drejer sig om småjusteringer eller større reparationer, kan vi hjælpe dig med at optimere dit våben. Vi tager os altid tid til at lytte til dine behov og ønsker og giver dig en detaljeret oversigt over, hvad vi kan gøre for at forbedre dit skydevåben.

En ting mange jægere især overser, er tilpasning af dit våben. Vores bøssemagere kan tilpasse dine våben, så de passer perfekt til dig og dine behov. Vi kan tilpasse din riffel eller haglgevær med den rigtige skæftehøjde, aftræksvægt og andre vigtige funktioner, så du får en mere behagelig og præcis skydeoplevelse.

Vigtigheden af et pålideligt og velfungerende våben, er alfa og omega når det kommer til jagt. Derfor anvender vi kun de bedste materialer og udstyr, når vi reparerer og tilpasser dine våben. Vi sørger altid for at overholde de høje standarder for kvalitet og sikkerhed, der kræves i vores branche.

Udover reparation og tilpasning af skydevåben tilbyder vi også rådgivning og vejledning, bl.a. indenfor valg af ammunition og tilbehør. Vi er altid glade for at dele vores ekspertise og give dig råd om, hvordan du kan forbedre din skydeoplevelse.

Hos Hunters Point er vi stolte af vores forretning og vores værksted. Vi er entusiaster ind til benet og det smitter af i vores viden på området og vores kundeservice. Vores kunder skal ikke bare have fået det de kom efter, de skal have fået lidt mere end de håbede på. Det sigter vi efter hver gang du besøger vores forretning.

Prisliste på værkstedsarbejde

(Prislisterne åbner i et nyt vindue)

Se priser for haglgeværer - Se priser for rifler