Prisgaranti

Vi vil være både bedst og billigst. Længere er den ikke, og derfor har vi også en veludviklet prisrobot, der hjælper os med at sørge for, at vi altid er billigst.

Skulle prisrobotten mod forventning have overset noget, så du finder varen billigere andetsteds, matcher vi selvfølgelig prisen. Prisgarantien gælder for alle vores varer, så du altid kan handle hos os. Du kan benytte 

Hvad dækker prisgarantien?

  • Produktet skal være fundet hos en officiel dansk forhandler. Forhandleren skal have en dansk hjemmeside og have et dansk CVR-nummer.

  • Prisgarantien dækker kun ved fuldstændigt identiske produkter - dvs. samme model, farve og størrelse. Produktet skal være på lager. Der tages udgangspunkt i den samlede pris inklusiv fragt.

  • Prisen skal være gældende på købstidspunktet. Det er vigtigt at tage et billede af produktet (eller anden dokumentation) med den billigere pris, såfremt prisen skulle ændre sig inden vi behandler din forespørgsel.

  • Prisgarantien dækker ikke ved lokale og/eller tidsbegrænsede kampagner såsom åbningstilbud, timetilbud og dagstilbud. Prisgarantien dækker ikke fragtpriser.

  • Prismatchede produkter kan ikke kombineres med rabatkoder og andre rabatter.

Hvordan gør jeg krav på prisgarantien?

Køb først varen på vores hjemmeside, og send derefter straks en besked til os - på e-mail til support@hunterspoint.dk, hvori du skriver:

  1. Navn og ordrenummer (står i ordrebekræftelsen tilsendt din e-mail).

  2. Hvilket af vores produkter det gør sig gældende for (indsæt link).

  3. Hvor du har set det tilsvarende produkt billigere (indsæt link).

Herefter refunderer vi differencen til dig, såfremt kriterierne for prisgarantien er opfyldt. Prisgarantien kan benyttes i op til 14 dage efter købet.