Om os

HUNTERS' POINT ApS er en e-handelsvirksomhed med base i Aalborg. Virksomheden er grundlagt i 2019 af 24-årige Kristian Goul Møller, der også er daglig leder – og som oftest også er ham, du vil være i kontakt med.

Når du handler hos os, vil du opleve en personlig og nærværende kontakt - til trods for, at vi kun er tilstede online. Du kan ligeledes også forvente, at vi gør vores absolut ypperste for, at du får en god oplevelse hos os.

Vi vil nemlig gerne, at du ikke bare kommer igen, men også glædeligt anbefaler os til andre. Det ved vi, du kun gør, hvis vi lever op til dine forventninger - og gerne overgår dem.

Derfor bestræber vi os altid på:

At give vores kunder og samarbejdspartnere en enestående oplevelse, uanset hvor og hvornår vi er i berøring med dem.

At have et altid aktuelt og alsidigt sortiment af varer fra de bedste brands til de bedste priser.

Mission:

At være den ledende e-handelsvirksomhed i branchen målt på kundetilfredshed og markedsandelse.

Vision:

At berige liv gennem naturoplevelser.

Baggrunden for HUNTERS' POINT

"Jeg er født og opvokset på en slægtsgård i Nordsalling, der tidligere havde tilhørt mine bedsteforældre, og som min far efterfølgende overtog. Her voksede jeg op i helt fantastiske omgivelser – med masser af plads, en enestående natur og en imponerende vildtbestand. Det var svært ikke at blive dybt fascineret, og det blev jeg heldigvis også. Dén fascination har fulgt mig lige siden - og er i dag det, der udgør fundamentet for HUNTERS' POINT.”

Kristian Goul Møller, indehaver af HUNTERS' POINT ApS