Om Hunterspoint

Hos Hunterspoint beskæftiger vi os kun med det, vi er bedst til; jagt- og naturoplevelser samt e-handel. Du kan derfor kun finde os online, men til gengæld lægger vi både krop og sjæl i at gøre det godt, at du ikke bare vender tilbage, men også glædeligt anbefaler os til andre.

For med en forretningsfilosofi der bygger på åbenhed, enkelthed og ordentlighed, gør vi hver dag vores ypperste for, at vores kunder og leverandører får den absolut bedste oplevelse hos os. Grundstenen for at det kan lykkes, er god kundeservice.

Vi bestræber os derfor på, at:

  • Have et bredt sortiment af varer i bedste kvalitet
  • Svare hurtigt på alle de spørgsmål, vores kunder har
  • Inspirere vores kunder til endnu bedre naturoplevelser

Historien bag Hunterspoint

Siden barnsben har jeg været fascineret af jagt. Jeg husker meget tydeligt, når gårdspladsen var fyldt med biler og jægere, der skulle på jagt i skoven – og når jeg som barn fik lov at komme med på både klapjagt og bukkejagt. Dét var stort, nærmest magisk, at sidde der tidligt om morgenen og vente på, at en buk skulle komme for anstand. Dér blev et frø plantet i mig. Lysten til- og iveren efter at få jagttegn og selv kunne gå på jagt, var stor.

Startskuddet til Hunterspoint lød, da jeg langt om længe selv fik erhvervet mig jagttegnet. Her stod det hurtigt klart for mig, at den digitale udvikling nærmest havde forbigået jagtbranchen. Mange gjorde, som de altid havde gjort, og det satte tankerne i gang. Med en overbevisning om, at det kunne gøres bedre og smartere, gik arbejdet i gang. Markedet blev analyseret, en strategi blev lagt og konceptet blev udviklet – og så var Hunterspoint klar til at gå i luften 1. april 2019.

På vegne af teamet bag Hunterspoint vil jeg ønske dig en rigtig god shoppingoplevelse. Vi glæder os til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Har du idéer til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, hører vi også meget gerne fra dig.

Knæk og bræk,

Kristian Goul Møller
Indehaver, Hunterspoint ApS