Stor konkurrence: Årets Sommerbuk 2019 - Præmier for mere end 20.000,-

 

Så, nu varer det ikke længe, før bukkejagten går i gang. Det er som altid en spændende tid, vi går i møde - og hos Hunterspoint vil vi gerne gøre det ekstra spændende.

Vi har nemlig sat os for at kåre årets sommerbuk, hvor du kan vinde præmier for mere end 20.000 kr., - og du kan selv være med til at bestemme, hvem der vinder!

Sådan foregår konkurrencen

Hver uge udvælger vi de 10 bedste sommerbukke, vi har modtaget i løbet af ugen. Herefter bliver de lagt op som et fotoalbum på vores Facebook-side, hvor du kan gå ind og stemme på din favorit. Det gør du ved at “Like” den sommerbuk, du vil stemme på - og husk i samme ombæring også at “Like” vores Facebook-side.

Du bestemmer, hvem der vinder

Når ugen er omme, er vinderen af Ugens Sommerbuk den buk, der har fået flest stemmer. Ugens Sommerbuk går herefter videre til den store konkurrence om at blive Årets Sommerbuk.

Det betyder altså, at du har direkte mulighed for at påvirke, hvem der skal vinde konkurrencen og de mange lækre præmier. Deltager du selv i konkurrencen med en sommerbuk, gælder det således også om at sprede budskabet ;-)

Sådan deltager du i konkurrencen

Ønsker du at deltage i konkurrencen om Årets Sommerbuk 2019 og vinde de mange flotte præmier, skal du klikke her.

Du vil blive bedt om at:

 1. Oplyse dit navn.
 2. Vedhæfte et (og maksimalt to) billede(r) af din sommerbuk - og meget gerne hvor du “poserer” sammen med bukken.
 3. Fortælle lidt om hvordan, hvor og hvornår din sommerbuk forendte. Fortæl om hele oplevelsen.
 4. Oplyse din e-mailadresse.

Ved indsendelse af din sommerbuk accepterer du, at du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, og at vi må bruge dine billeder i markedsføringsøjemed - her primært til deling ifm. konkurrencen på sociale medier, på vores website og i vores nyhedsbrev.

Så er du også sikker på, at du bliver holdt opdateret på konkurrencen - og mon ikke, der også kommer et godt slagtilbud i ny og næ ;-)

Sådan øger du dine vinderchancer

Vil du øge dine vinderchancer, har vi her 3 gode råd til, hvordan du kan gøre:

 1. Det gode billede:

  Få taget et godt billede af dig og din sommerbuk. Desto bedre billedet er, desto større opmærksomhed får din sommerbuk, når folk skal stemme på dig og din sommerbuk.

 2. Den gode historie:

  Skriv en god beretning om jagten - og eventuelt også forberedelserne optil. Er det en buk, du har fulgt over flere år? Fik du bukkefeber? Snød den dig? Vi hører gerne om det hele, og desto mere personlig og indlevende din historie er, desto flere jægere kan identificere sig med dig og din oplevelse.

 3. Del budskabet:

  Som nævnt er det brugerne, der bestemmer, hvem der vinder. Altså, kan det være stemmerne fra dine jagtkammerater, der er afgørende for, om du vinder eller ej. Sørg derfor for at dele budskabet og få folk til at stemme på din sommerbuk. Og husk, bukkepral har aldrig været en dårlig ting.

Se her, hvad du kan vinde

Som nævnt vil der både være præmier til Ugens Buk, der bliver kåret hver uge i 9 uger, ligesom der vil være én hovedpræmie, der tildeles Årets Sommerbuk 2019.

Årets Sommerbuk 2019 - hovedpræmien består af:

1 x Sasta Mehto Pro 2.0 Jakke til en værdi af 4.999,-
1 x Sasta Mehto Pro 2.0 Bukser til en værdi af 4.299,-
1 x Viper-Flex Styx Journey Skydestok til en værdi af 2.399,-
1 x Deerhunter Cole Skjorte til en værdi af 599,-
1 x Deerhunter Marcos Skjorte til en værdi af 599,-

Hovedpræmien har således en samlet værdi af hele 12.895,-. 

Sådan forløber Årets Sommerbuk 2019 - se tidsplanen her

Årets Sommerbuk 2019 forløber over hele bukkesæsonen, det vil sige fra den 15/5 til den 15/7. 


Skriv en kommentar

Vær venligst opmærksom på at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.